Sana "energiahoito" triggeröi

08.04.2024

Kirjoitan tästä aiheesta, koska joku triggeröityi ilmoituksestani eräässä puskaradiossa sen verran, että yltyi jopa nimittelemään mua. No, en lähtenyt väittelylinjalle parin herrasmiehen kanssa, kun en koe sitä millään lailla järkeväksi tuolla netin puskaradioissa. Sen verran siitä sitten kuitenkin itsekin triggeröidyin, että piti alkaa tänne kirjoittamaan. 🤭

Mähän oon aiemmin kirjoittanut jo siitä miten itse ajattelen energioista. (Mistä energiahoidon energia tulee?) Mutta se ei ole mikään tieteellinen selitys energialle, jota välittyy ihmisten ja asioiden välillä. Itseäni ei sen kummemmin ole tuo tieteellinen puoli kiinnostanutkaan, kun energian välittyminen on tuntunut aina luonnolliselta ja sisäsyntyiseltä asialta. Onhan se jo aikojen alusta asti käytössä ollut kommunikointi- tai auttamistapa.

Kuitenkin monesti varsinkin miehiä tuntuu kiinnostavan kovasti tämä tieteellinen ja tekninen näyttö asioista. Ehkä he ovat teknisempiä ja tahtovat pitää asiat hanskassa järjen kanssa. Naiset tuntuu menevän paljon tunteen perusteella. Ja tällöin ei niin paljon tule ajatelleeksi teknistä toteutusta, vaan haluaisi asioiden olevan näin, koska se vain on näin. Anteeksi tämä yleistys, tiedän poikkeuksia olevan paljon. Näinhän me täällä maailmassa kuitenkin eletään. Täydennetään toisiamme ja toiset osaavat jotkut asiat hyvin, joku toinen taas tietää enemmän jostain toisesta asiasta. Sehän se rikkaus onkin ja kaikkia toimintaperiaatteita tarvitaan.

Ja toki tekee itsellenikin hyvää muistutella, että onhan tätä tutkittu ja tuloksia saatu. Nykymaailma vain on sellainen, että uutta tai muuttunutta tietoa ei helposti hyväksytä todeksi, kun se kerran on joksikin luokiteltu. Muistin lukeneeni jotain tutkimuksia ja kaivelin ne esiin.

Suomen energiahoitajien sivuilla on koottu mielenkiintoisia tutkimuksia samalle sivulle. Laitan tähän linkin heidän sivuilleen: 

https://suomenenergiahoitajat.fi/energiahoito/tutkimuksia/

Näissä on skeptikko Bill Bengstonin tekemä tutkimus hiirillä. Siinä tutkittiin energiahoidon vaikutusta syöpään. Toisena on tutkittu voiko energiahoidon vaikutusta tallentaa ja siirtää välittäjäaineen kautta. Ja kolmantena energiahoidon vaikutus gamma-säteilytettyjen ihmissoluviljelmien eloonjäämisessä. Lisäksi siellä on tutkimuset energiahoidon vaikutuksesta krooniseen kipuun ja kuolion hoitamisessa.

Näissä tutkimuksissa on todella merkittävät tulokset nähtävillä. Myös tuo aineen tai veden "ohjelmointi" on mielenkiintoista. Siitä voisi joskus kirjoittaa jonkun pätkän.

Tuossa linkin takana olevassa toisessa tutkimuksessa on myös taajuuksista tietoa. Itselleni nämä ei jääneet mieleen paremmin, mutta oli mielenkiintoista luettavaa muuten.

Jotenkin arvelen, että ihan täysin tieteellisesti mitattaviin tuloksiin ei päästä koskaan. Sillä tämä energian välittäminen on paljon omasta ajatuksesta kiinni. Eli millä intentiolla halutaan parantaa. Tai siihen ei välttämättä löydy numeroina vastausta, mistä energia saa alkunsa, ja miten sitä liikutellaan. Se on kyllä sanoin selitettävissä, mutta kuka sen mittaa ja laskee? Ehkä siihenkin löytyy vastaus. Mutta nämä tutkimukset hoitojen tuloksista on mahtavia. Lisäksi on jokaisen omat kokemukset saamastaan avusta.

Jos jollakulla on hyviä linkkejä energiahoidon tutkimuksiin tai mittauksiin, voi laittaa vaikka sähköpostilla. Lisäilen tänne muidenkin ihmeteltäviksi.

Mun aivot menee solmuun näistä mittaustuloksista. Joten tärkeintä on, että tiedän ja tunnen, miten näitä energioita ohjataan ja käytetään. Kokeilkaa ja hämmästykää, kuinka osaatte itse vaikuttaa ajatuksilla elämäänne! 💚