AnnHealing

AnnHealing bioenergiahoito on kokonaisvaltainen kehon ja mielen hoito. Siinä käytetään hyvin kevyttä tekniikkaa, jolla kehosta saadaan lihasjännitykset rentoutumaan ja hermostoa rauhoittumaan.
Samaan aikaan kehon virheasennot alkavat tasapainottumaan.
 
Hoito vaikuttaa kaikkiin kehon osiin ja toimintoihin. Myös kaikki elinjärjestelmät energisoidaan ja tasapainotetaan. Tavoitteena on saada keho tilaan, jossa se voi alkaa itse jälleen parantamaan itseään ja solut pystyvät uudistumaan normaalisti.
 

AnnHealing bioenergiahoidossa ei hierota, eikä niksautella. Se on rauhallista ja lempeää. Mutta siinä voi tulla toisinaan voimakkaitakin tuntemuksia.

Hoidettava saa maata hoitopöydällä peiteltynä. Kannattaa laittaa rennot vaatteet joiden kanssa on mukava rentoutua.
Hoidon aikana olen kosketuksissa yleensä päähän, käsiin tai jalkoihin.
Tässä hoidossa hyödynnetään myös meridiaaneja ja chakroja. Hoito etenee herkkätuntoisesti, eli minulle tulee tuntemuksia omaan kehoon, käsiin, mieleen sekä saatan nähdä kuvina tai joskus voi tulla mieleen sanoja tai viestiä.
Lähihoidossa keskitytään paljon fyysisiin oireisiin, kuten kivut, lihasjumit, virheasennot. Niiden kautta hoito kulkee eteenpäin ja samalla lähtee usein aukeamaan mielen lukkoja, joten henkistä puolta ei unohdeta.
 
Kannattaa kokeilla tätä hoitoa myös, jos sinulla on jokin jumittava elämäntilanne, johon haluat muutosta. Kun energeettiset esteet saadaan pois, alkaa asiat kulkemaan helpommin eteenpäin.