Parantavat unet

06.01.2023

Oletko koskaan nähnyt unta, jossa saat jotain hoitoa tai vinkkejä itsesi hoitamiseen?

Tällaiset unet ovat hyvin mielenkiintoisia. Itse näen joskus näitä. Ja olenpa joskus tehnyt unessani energiahoitoa jollekin ystävällekin. Ja kun siitä mainitsen seuraavana päivänä, hän on huomannut, että jokin asia joka on vaivannut onkin poistunut. Usein nämä unet vain tulevat, enkä ole pyytänyt hoitoa. Mutta joka kerta niille on ollut tarvetta, ja hoidetut asiat ovat kipuilleet kehossani.

Kirjoitan tähän esimerkiksi joitain unia, jotka nyt vielä muistan. Laitan myös ne lyhennettynä versiona, koska uneni on aina aika moninaisia ja värikkäitä. :)

Energiahoito tunnetulta hoitajalta (en laita nimeä tähän)

Olin jossain kummallisessa hallissa tai luolassa, jossa tehtiin kaivauksia. Maan alta alkoi paljastua suuria säännöllisiä kiviasetelmia ja muuta. Alkoi hahmottua, että ne oli varmaankin jonkun todella vanhan älykkään sivilisaation tekemiä.

Siinä sitten muutamia asioita tapahtui ja huomasin, että olen hoitopöydällä makaamassa. Tämä mies, joka tekee oikeastikin energiahoitoja ja muitakin tekniikoita käyttää, teki hoitoa leukaperiin, poskiin ja kasvoihin, kallonpohjaan ja sen jälkeen lantion ja si-nivelen alueelle. Varsinkin vasen lonkkani, joka usein jumittuu, oli hoidon kohteena. Siinä tajusin, että tottakai purenta ja lantion alue on yhteydessä jumien osalta. Molemmissa on oikeastikin hoidettavaa.

Tämä hoito kuitenkin keskeytyi, koska vieressä seisoi tuttavani, joka meni jonkinlaiseen transsiin ja alkoi häiriköimään hoitoa. Heräsin.

Samalta hoitajalta seuraavana yönä jälleen hoitoa

Seuraavana yönä olin jossain messuilla/markkinoilla, jossa mun piti olla myymässä omia käsityötuotteitani. Lähdin kuitenkin katsomaan muita esillelaittajia ja löysin pöydän, jossa oli mielenkiintoisia esineitä. Kaikenlaista energiatyöskentelyyn sopivaa.

Yhtäkkiä huomasin, että joku nainen toi puisen kupin tai esineen eteeni. Laittoi siinä olevan reiän nenäni kohdalle, ja muuten se peitti suuni ja nenäni. Sieltä alkoi tulla jotain eteeristä tuoksua. Tajusin, että tämähän on hyvä pitkään kestäneelle yskälle ja nuhalleni.

Hetken päästä tämä edellisöinen hoitaja tuli paikalle ja ohjasi mut lepäämään puiselle laverille. Huomasin, että alan vajoamaan uneen ja nukahdin. Kun heräsin unessa siitä laverilta, katsoin sitä hoitajaa ja sanoin: " Sain viime yönä energiahoitoa sulta!" Hän vain naurahti ja myhäili. Sitten lähdin siitä ja en löytänyt enää omaa myyntipöytääni, koska en ollut sitä koskaan laittanutkaan esille... Lähdin kotiin ja myöhemmin heräsin oikeasti.

Ystävälle energiahoitoa unessa

Eräänä perjantaina aamuyöllä näin unta, että tein hoitoa ystävälleni. Hoidin hänen päätään, takaraivoa, kallonpohjaa ja purentalihaksia. Lopuksi hän halusi jäädä nukkumaan sängylle, vaikka olisi pitänyt lähteä johonkin. Oli kuulemma kova väsy.

Aamulla mietin unta ja kehtaanko sanoa siitä. Mutta sitten laitoin hänelle viestin, että "Sut on etähoidettu viime yönä." 😄

Myöhemmin hän kertoi, että oli ollut monta päivää päänsärkyä ja purentalihakset kipeänä. Mutta perjantaina oli herännyt ja huomannut päänsäryn helpottaneen.

En ollut hänen kanssa yhteydessä ollut ennen tätä unta voinnistaan, että tämäkin tuli ihan puskista vain.

Voisiko nukkumaan mennessä pyytää hoitoa?

Voi että näitä unia on niin paljon ihania, että tekis mieli kertoa kaikki! Kuten sekin uni, missä löytyi vanhasta ladosta piilopaikka, jossa oli ihmisiä erilaisissa toimissaan. Ja he osottautuivat enkeleiksi. Kuulin jopa miten enkelit lisääntyvät, tai siis miten niitä tulee lisää. Oli kyllä mielenkiintoista.

Mutta mietin, että voisiko näitä nimenomaisia hoitavia unia pyytää nukkumaan mennessä? Tai voi toki, mutta miten sen saisi toimivaksi aina tarvittaessa? Vai annetaanko näitä unia meille vain silloin, kun jokin korkeampi kokee siihen oleva tarve?

Monesti olen kyllä pyytänyt enkeleitä tai henkioppaita hoitamaan unen aikana, jos on ollut hoidettavaa. Mutta nämä unet eivät liity siihen mitenkään. Mielenkiintoista ja vaatinee lisää tutkimusta. 😴💜