Kodin ihanat energiat

20.01.2022

Sinun kotisi on turvapaikkasi, siellä sinun on hyvä olla ja pääset lataamaan akkusi. Onko sinulla tällainen tunne, kun saavut kotiisi?

Jos vastaus on ei, saat ehkä apua tästä blogitekstistä. Jos vastaus on kyllä, voit silti lukaista läpi ja tunnustella, voitko vielä oppia jotain uutta tai muistutella erilaisia tapoja mieleesi.

Kodin energiasiivouksen voi tehdä ajatuksen voimalla. Jos haluat käyttää joitain henkisiä välineitä apuna, se on mukava lisä tapahtumaan, ja pääset ehkä paremmin mukaan tunnelmaan. Yksi hyvä apuväline on heiluri tai varpu. Sen avulla voit selvittää asioita, joista ei suoraan tule viestiä aistimuksina. Voit käyttää myös suolaa, suitsukkeita tai erilaisia kiviä. Yksi nopea tapa hajottaa ja kirkastaa jonkin huoneen energiat on käsien taputtelu. Kierrä huone ja sen nurkat käsiä taputellen. Tämän voi tehdä myös rummulla tai helistimellä. Ajatuksena tietenkin laittaa negatiiviset, vanhentuneen ja liialliset energiat liikkeelle ja ulos huoneesta.

Seuraavana kerron yhden tavan tehdä kodin energiapuhdistus.

Aloitus ja suojaus

Aluksi voit kierrellä eri huoneissa ja tunnustella eri aisteilla niiden tunnelmia ja eroja. Luultavasti oletkin jo huomannut, että jossain huoneessa on mukavampi oleskella, kuin toisessa. Kuuntele nouseeko tunnetila tai jokin sana mieleesi eri paikoissa. Jokin haju, lämpötilaero, ilman tiheyden tuntu tai mitä vain. Voit sitten vielä puhdistuksen aikana keskittyä näihin huoneisiin enemmän. Myös jokin huonekalu saattaa tuntua energioiltaan oudolta. Silloin voi puhdistaa sen energiat. Tämä vaihe ei ole pakollinen. Voit siirtyä suoraan puhdistuksen tekemiseenkin.

Istahda vaikkapa sohvalle ja rentoudu. Maadoita itsesi haluamallasi tavalla. (esim. kasvata juuret jalkapohjista tai juurichakrasta maan sydämeen saakka) Avaa yhteys kruunuchakrastasi ylös korkeimpaan rakkaudelliseen ja parantavaan lähteeseen. Pyydä suojaus, että vain puhtaat rakkaudelliset voimat ja valon auttajat tulevat avuksesi, ja olette suojassa.

Energioiden puhdistus yleisesti

Kuvittele elämänkukkasymboli, jolla puhdistat koko talosi. Kuljeta sitä mielessäsi talon lävitse. Ajattele, että tämä symboli hajottaa ja irroittaa energiat, jotta niitä on helpompi käsitellä. Kuvittele sitten violetti liekki, joka peittää ja ympäröi koko kotisi. Se puhdistaa energioista vanhentuneet, liialliset ja negatiiviset pois. Tämän jälkeen ajattele ja näe, kuinka vihreä parantava energia virtaa kotiisi. Se tervehdyttää ja vahvistaa energioita. Lopuksi huomaa, kuinka vaaleanpunainen rakkaudellinen energia tulee ylhäältä täyttäen kodissasi joka paikan. Odota jokaisen vaiheen jälkeen, että tulee tunne siitä, kuinka tämä asia on valmis.

Tämän yleisen puhdistuksen voit tehdä kohtuullisen nopeastikin tarvittaessa. Ja tämän voi tehdä uudelleen sen jälkeen, kun muut negatiiviset energiat on neutralisoitu kodista. Tai voit tehdä tämän vain lopuksikin. Mikä tuntuu mielestäsi sopivalta siinä hetkessä.

Entiteetit kodissa

Entiteeteillä tässä tarkoitetaan erilaisia ihmisen voimavaroja hyväksikäyttäviä negatiivisia energiakeskittymiä.

Näistä yleisimmät mainitakseni; maanläheiset vainajat, kummitukset, pahat silmät ja kiroukset. On sitten vielä muutama muukin, mutta niiden poistaminen vaatii enemmän voimia ja taitoa.

Maanläheinen vainaja on kuolleen ihmisen energia, joka on jäänyt tänne maanpäälle välitilaan. Se ei ole päässyt siirtymään eteenpäin jostain syystä. Syynä voi olla selvittämättä jääneet asiat jonkun läheisen tai muun kanssa. Joskus kuolema on tullut niin äkillisesti, että vainaja on jäänyt tänne, koska ei ymmärrä kuolleensa. Myös läheisten ihmisten ikävöinti, ja se ettei päästä irti vainajasta, voi pitää kiinni täällä maassa.

Kummitus taas voi olla vaikkapa surmatyön uhrin surmapaikalle muodostunut ajatuskeskittymä. Se saattaa ottaa uhrin muodon, jonka avulla näyttäytyy. Sen on luonut surmatyön tai muun kauheuden tekijä ajatuksillaan tälle tapahtumapaikalle kiinni jäämisen pelossa. Kummitus voi olla myös oman tai jonkun muun ihmisen pelon muodostama ajatuskeskittymä, joka muodostuu pelon seurauksena.

Pahasilmä voi tulla, jos joku ajattelee toistuvasti pahaa sinusta, kodistasi tai perheenjäsenistäsi. Se on vähän kuin pahan olon keskittymä kodissasi. Tämä voi tulla ilmankin, että pahojen ajatuksien lähettäjä tietää sellaista lähettäneensä/asettaneensa.

Kirous on samantyyppinen, kuin pahasilmä. Mutta tämä on tavallaan pahempi ja voimakkaampi. Tämä voi olla asetettu ihan aikomuksen kanssa. Joku toivoo pahaa tai kiroaa jonkun toisen ihmisen, kodin tai vaikka tilan maat. Nämä voivat olla vanhojakin maakirouksia.

Tässä oli yksinkertaistettuna nämä yleisimmät entiteetit. Aina ne ei ole niin yksiselitteisiä.

On olemassa myös erialaisia luonnonhenkiä, jotka voivat vaikuttaa myös hyvällä tapaa.