Annika Äijälä

Yritykseni Kuurumpu on toiminut vuodesta 2018 alkaen. Sitä ennen toimin nimellä Luontaispalvelut Gemini. Suurten elämänmuutosten myötä tuli aika myös vaihtaa yrityksen nimeä. Lisäksi löysin hoitomuodon, jonka avulla saan helpommin parantavan vaikutuksen perille. Itselleni tärkeitä on kuu ja myös rummun hoitava vaikutus. Aikani pyöriteltyäni erilaisia nimiä ja PRH:n hylättyä ensimmäiset vaihtoehdot, Kuurumpu jäi nimeksi. Alkuun se oli mielestäni vähän kehno vaihtoehto sille mikä oli ensimmäisenä mielessäni. Mutta ensimmäisten kuukausien jälkeen huomasin, että juuri näin sen pitikin mennä. <3

Mieltäni lähellä on luonto, eläimet, ihmiset, perhe. Ajatuksena tuoda luonnonläheinen hoito ja ajatusmaailma niiden saataville, jotka haluavat parantua ja ymmärtää energian vaikutusta. Tavoitteena kertoa asioista kansantajuisesti.

Tällä hetkellä teen AnnHealing -bioenergiahoitoa, joka on saanut muotonsa käymieni koulutusten ja syvältä itsestäni nousevan parantamisen halun kautta. Tunnen, että tämä mitä teen, kumpuaa jostain ikiaikaisesta vanhasta energiasta. Energiasta, jonka tieto on ollut käytössämme aina täällä Pohjolassa. 

Tunnen ihmisten ja eläinten energiat itseni kautta. Hoidoissani käytän luonnollisesti itsestäni nousevaa tapaa ohjata parantavia energioita juuri sinne minne niitä tarvitaan. Apunani on toisinaan rumpu tai heiluri.

Keskustelu ihmisten kanssa on tärkeää, ja usein hoidon aikana aukeaa energiatukoksia juurikin sitä kautta. Toisinaan on hyvä olla vain hiljaa ja antaa mielen vaeltaa.