Minä, Annika Äijälä

Lapsuuteni asuin kerrostalossa, rakastin luontoa ja eläimiä jo silloin. Monen sattuman kautta lopulta löysin tieni ihmisten ja eläinten hoitajaksi. Vaikka sattumaan en uskokaan, kaikki mitä elämä tarjoaa on tarkoitettu tapahtuvaksi.

Kouluja olen käynyt monta, niitä en luettele, mutta jokainen niistä on kuljettanut eteenpäin elämän polulla osaltaan. Koulutukset tukevat elämän valintoja, mutta ne eivät määritä ihmistä mielestäni sen kummemmin. Henkinen polku on jokaisen käytävä ja sen mukaan toimittava, mikä kutsumus on.

Toimiston tätiäkään ei minusta tullut, vaikka merkonomiksi luin ja siitä nuorena uneksin. Maatilan työt eläimineen kävivät tutuksi parin vuosikymmenen aikana. Eläinpuolen kouluja kävin myös. Kunnes kutsui energiat ja toisten hoitaminen.

Tätä olen harjoitellut ja opiskellut 10 vuotta, ja tiedon jano vain kasvaa. Kehitän itseäni, jotta voin auttaa läheisiäni, itseäni ja sinua. Sekä tietysti eläimiä, joista varsinkin hevoset ja koirat ovat lähellä sydäntäni. Tuntemisen ja parantamisen taito on vienyt mukanaan, ja näyttänyt ihmeellisiä asioita. Niitä toteutan ihmisten ja eläinten avuksi. Tämä elämäntapa on unelmatyöni. <3