HOITOPALAUTTEITA


Moikka, juuri tänään mietin kokemuksiani kahdesta kaukohoitokerrastani.

En varsinaisesti tiennyt hoitomuodosta etukäteen paljoakaan, mutta olen ollut positiivisesti yllättynyt. Tunteet ovat nousseet vahvasti pintaan molemmilla kerroilla ja ajatuksia on noussut esiin nykyhetkestä kauas menneisyyteen. Hoidon aikana tunne on vapautunut, kun pääsee rentoutumaan ja hoidon jälkeen tunteet vaihtelevat hyvin paljon, mutta koko ajan tunne siitä, että asioissa mennään eteenpäin ja paljon asioita tulee käsiteltyä.

Olen kovin kiitollinen, että olen löytänyt tämän hoitomuodon.

Terveisin, Satu


Hei! Hoito oli miellyttävää. Selkälihakset notkistui ja varsinkin alaselkä, eikä väsy enää niin nopeasti. Kevyempi olo. (AnnHealing-bioenergiahoito)

T: Vappu Uusitalo


AnnHealing bioenergiahoito

Olen käynyt Annikan hoidoissa säännöllisesti jo pidemmän ajan. Tuntemus hoidosta on joka kerta erilainen, kuitenkin aina lempeä, rentouttava ja lämminhenkinen. Kevyt fyysinen venyttely on tuonut selkeästi apua mm loukkaantuneen käteni paranemiseen. Vasen käteni, joka kaatumisessa loukkasin, sai ison avun paranemiseen Annikan hoidoista. Kipukohdat haetaan hellästi ja niitä rentoutetaan hoidon avulla. Toimii!

Annika omalla tavallaan skannaa koko kehon ja elimistön ja löytää sieltä hoidettavat kohdat, jos niitä on. Ja yleensä on aina jotain, ainakin minulla on ollut.

Henkisesti hoidot ovat voimakkaita, koen puhdistumista jokaisella hoitokerralla ja monet ongelmat saavat selkeyttä. Uskon, että monet fyysiset vaivamme johtuvat henkisistä ongelmista, tunnelukoista, käsittelemättömistä asioista jne. Ongelmat selässäni, kulumat ja ahtaumat, jotka hankaloittivat liikkumistani jo tosi paljon, ovat hoitojen myötä helpottaneet ja samalla on noussut pintaan vanhoja asioita, jotka on pitänyt käsitellä. Asioita, joita en ole enää tietoisesti muistanutkaan. Pikkuhiljaa, hoitojen ja asioiden käsittelyn myötä selkävaivat ovat helpottuneet oleellisesti - pikkuhiljaa. Ja niinhän se kuuluukin mennä, keholle pitää jäädä aikaa sopeutua ja tasapainottua hoidon jälkeen.

Usein hoidon yhteydessä tulee paikalle myös myös henkiopas tai -oppaita, jotka auttavat Annikaa hoitotyössä. Olen useamman kerran tunnistanut fyysisesti toisen hoitajan läsnäolon.

Itse en pysty tunnistamaan mistä esimerkiksi outo, fyysinen väsymys johtuu, mutta hoidon aikana syy selviää ja sen aiheuttaja poistuu. Kaukohoidon koen hyvin samanlaisena kuin bioenergiahoidonkin, tietysti ilman fyysistä kosketusta tai liikuttelua. Energian virtaus tuntuu jopa voimakkaammin kaukohoidossa! Lämpimästi suosittelen Annikan hoitoja - voimaannuttavat sekä fyysisesti että henkisesti!

-Eija


Hei!

Lonkka ei ole vaivannut enää. Työstressi on vähentynyt huomattavasti. Jaksaa paremmin, ei ole enää niin väsynyt. Päänsäryt on vähentyneet. (AnnHealing-bioenergiahoito)

Satu U.


Heippa!

Apua olen saanut jumituksiin, stressiin ja mieleen. Ihana olo on ollut aina hoidon jälkeen ja jopa samana päivänä ennen hoitoa on jo ollut ihmeellisen rauhallinen mieli ja olotila. Paikat ovat myös vetreämmät ja ajatus kulkee. Hoidossa tunteet nousevat pintaan jollain ihmeen lailla, oon nauranut kovasti ääneen ja myös itkenyt hoidon aikana. Ihana puhdistautunut olo hoidon jälkeen. (AnnHealing-bioenergiahoito/shiatsu)

Johanna


Kiitos, se hoito tuntui kivan rentouttavalta siinä hetkessä, mutta valitettavasti en osaa sanoa, mitenkä se vaikutti jälkikäteen. En mitenkään ehtinyt seurata kehoani, kun oli kaikenlaista työntouhua. En siis huomannut mitään poikkeavaa normaaliin olotilaan. Täytyy joskus tulla uudelleen, jos sitten valkenisi jotain uutta tuntemusta.

Terveisin Maria-Liisa Patomäki


Hei!

Unen laatu parantui. Kroppa toimii paremmin. Paikat ei oo niin jumis mitä aikaisemmin oli. (AnnHealing-bioenergiahoito)

Pertti


Kovasti olen saanut helpotusta monenlaisiin vaivoihini ja muutenkin tosi mielenkiintoisia hoitokokemuksia. (AnnHealing-bioenergiahoito)

Terv. Mummi


Rentouttava ja rauhoittava.

Minna


Hoidostasi olen saanut ihanan rentouttavan hetken, aikaa itselle. Hoito on avannut ymmärrystä sen hetkiselle tilanteelle ja tuntemuksille. Tulen varmasti uudestaan! :)

Mia


Moikka.

Olen saanut apua niska ja lonkkasärkyyn. Olo on ollut hoidon jälkeen kevyt ja rento.

T. Antti