ENERGIAHOIDOT

Energiahoidot avaavat kehon ja mielen lukkoja. Ne ovat kevyitä hoitoja, joissa kuitenkin voi tulla voimakkaatkin tuntemukset. Hoidoissa nousee usein esiin mielikuvia ja viestejä, joiden avulla hoito etenee. Kehosi työskentelee uusien energioiden kanssa vielä kotonakin noin 1-4 vuorokautta. Joten kannattaa juoda vettä riittävästi jo ennen hoitoa sekä hoidon jälkeen. Kuuntele kehoasi ja anna sille lepoa, jos tarve.

Olethan valmis muutokseen!

ANNHEALING -BIOENERGIAHOITO

Kokonaisvaltainen kehon ja mielen avaaja.

Voimakas energeettinen hoito, jossa käytetään myös kevyttä venytystä. Puhdistetaan ja korjataan energiatasoja sekä erilaisia häiriötiloja.

Tämä hoito tasapainottaa kehon virheasentoja ja energian kulkua. Hoidosta on ollut apua mm. kiputiloihin, lihasjumeihin, rangan virheasentoihin sekä henkiselle puolelle stressiin ja elämäntilanteisiin. Jokainen hoito on hieman erilainen, riippuen kehon sen hetkisestä tilanteesta.


Kesto n. 90 min, hinta 70 e/80 e

Kesto n. 60 min, hinta 55 e/60 e

Halvemmat hinnat Parkanossa. Kalliimmat hinnat on muilla paikkakunnilla. Ne kattavat tilavuokria ja matkakuluja.

Hinnat sis. alv 24% 

ANNHEALING -ETÄHOITO

Energiakehon ja fyysisen kehon parantamista, henkistä puolta unohtamatta.

Tämä hoito sopii silloin, kun sinulla on jotain fyysisiä vaivoja, joihin tarvitset helpotusta tai apua. Esim. selkäjumit, jonkun nivelen kivut tai muuta sellaista.

Hoidossa käydään samalla läpi henkisen puolen rasitteita.

Tämä hoito kannattaa nauttia hiljentyen ja leväten rauhallisessa paikassa. Saat siitä silloin parhaan hyödyn.

Kerron palautteen hoidossa ilmenevistä asioista sähköpostilla, puhelimessa tai viestillä. Hoidon vastaanottamiseen tulee ohjeet viestillä.

Hoidon hinnan saat päättää itse juuri tämän hetken elämäntilanteesi mukaisesti. Uskon ja luotan, että jokainen osaa itse arvioida minkä verran pystyy maksamaan hoidosta. 50 euroa on etähoidon normaali hinta. Jos kuitenkin koet, että tarvitset kipeästi hoitoa, mutta et pysty juuri nyt maksamaan täyttä hintaa, voit valita jotain 20-50 euron väliltä. En tarvitse summasta sen kummempia selvityksiä.


Kesto n. 60 min, hinta 20-50 e

Hinnat sis. alv 24 %

ELÄMÄNTILANNE -ETÄHOITO

Energiahoito elämän erilaisiin tilanteisiin. Työ, parisuhde, perhe, suvun rasitteet, tai muut jumittavat tilanteet, mihin haluat eteenpäin menoa ja vahvistusta.

Tässä tapauksessa voi myös olla, että jokin tietty asia toistuu elämässäsi, etkä tiedä syytä miksi näin on. Esimerkiksi sinulla voi olla jatkuvasti huonoa tuuria tietyissä asioissa, vaikkapa asunnon kanssa tulee ongelmia, vaikka muuttaisit aina uuteen.

Kerron palautteen hoidossa ilmenevistä asioista sähköpostilla, puhelimessa tai viestillä.

Hoidon hinnan saat päättää itse juuri tämän hetken elämäntilanteesi mukaisesti. Uskon ja luotan, että jokainen osaa itse arvioida minkä verran pystyy maksamaan hoidosta. 50 euroa on etähoidon normaali hinta. Jos kuitenkin koet, että tarvitset kipeästi hoitoa, mutta et pysty juuri nyt maksamaan täyttä hintaa, voit valita jotain 20-50 euron väliltä. En tarvitse maksusta sen kummempia selvityksiä.

Kesto n. 60 min, hinta 20-50 e

Hinnat sis. alv 24 %

KEHON JA KODIN KUNTOUTUS -ETÄHOITO

Tässä hoidossa tutkitaan ja poistetaan erilaisia entiteettejä, jotka kuluttavat energioitasi, väsyttävät, masentavat ja aiheuttavat riitaisuutta perheessä tai huonoa unta. Hoitoon sisältyy sinä ja kotisi.

Tämä tehdään varvun avulla. Ei sisällä kuvausta erilaisista energioista selvätuntoisesti tai selvänäköisesti.

Lisäksi tasapainotetaan ja vahvistetaan sinun ja kotisi energioita.

Hoito tehdään 14 vrk sisällä maksusta ja palaute hoidossa ilmenevistä asioista tulee sähköpostilla tai viestillä.


Hinta 50 e 

Perheenjäsenet ja lemmikit tähän hoitoon yhdistettynä: +20 e/hlö/eläin

Hinnat sis. alv 24 %

KEHON JA KODIN KUNTOUTUS RYHMÄHOITONA -ETÄHOITO

Tässä hoidossa poistetaan erilaisia entiteettejä, jotka kuluttavat energioitasi, väsyttävät, masentavat ja aiheuttavat riitaisuutta perheessä tai huonoa unta. Hoitoon sisältyy sinä ja kotisi.

Lisäksi tasapainotetaan ja vahvistetaan sinun ja kotisi energioita.

Tästä hoidosta ei tule palautetta, ja tämä tehdään ryhmähoitona yleensä kerran viikossa.


Hinta 20 e

Perheenjäsenet ja lemmikit tähän hoitoon yhdistettynä: +10 e/hlö/eläin

Hinnat sis. alv 24 %

RUMMUTTAEN

Rentouttava rummutushoito.

Rummun voimaannuttava ääni värähtelee syvällä solutasolla saakka. Sen alkukantainen värähtely tasapainottaa ja laittaa jumiutuneet energiat liikkeelle.

Sis. rummutuksen ja keskustelun.


Kesto n. 45 min, 45 e

Hinta sis. alv 24 %

(Mahd. myös asiakkaan kotona, tällöin + matkakulut)

LAAJA KEHON JA KODIN ENERGIAPUHDISTUS

Tässä hoidossa tutkitaan ja poistetaan erilaisia entiteettejä, jotka kuluttavat energioitasi, väsyttävät, masentavat ja aiheuttavat riitaisuutta perheessä tai huonoa unta. Tai jos tuntuu, että tilasi mailla on kirous tai huono onni. Hoitoon sisältyy sinä ja kotisi, sekä mahdolliset kotiisi kuuluvat maat ja pihapiiri.

Tämä tehdään etähoitona selvätuntoista ja selvänäköistä tapaa käyttäen. Apuna saatan käyttää varpua/heiluria. Tämän hoidon palautteessa selvennetään tarkemmin minkälaisia mahdollisisa entiteettejä on tullut vastaan. Ulkonäköä tai tuntemusta ja muita mahdollisia asioita sen mukaan, mitä näytetään.

Lisäksi tasapainotetaan ja vahvistetaan sinun ja kotisi energioita.

Tähän tarvitaan esitietoja talosta, maista ja pihan rakennuksista. Mm. maa-alueen koko, peltoa/metsää, jonkinlainen pohjapiirros. Jotain esitietoja myös ongelmasta, jonka vuoksi haluat tämän puhdistuksen.

Hoito tehdään 14 vrk sisällä maksusta ja palaute hoidossa ilmenevistä asioista tulee sähköpostilla tai viestillä.


Hinta 100 e (sis. Alv 24%)

RUMPUMEDITAATIO + KORTIT

2-4 osallistujalle.

Rentouttava rummutushoito, lisäksi nostetaan kortteja ja pohditaan muuta mielenpäällä olevaa.


Kesto n. 2 tuntia, yht. 100 e

Hinta sis. Alv 24 %

Lisäksi matkakulut, jos asiakkaan luona.

PARANTAJAN PAKETTI

Kokonaisvaltainen hoitojen sarja.  Keskitytään jonkin vaivan tai elämäntilanteen hoitamiseen. Kun haluat nopeampia tuloksia jollain elämäsi alueella tai jonkin vaivasi helpottamiseksi.

Hoidot tehdään 2-3 kuukauden aikana.

Parantajan paketti sisältää:

Aloitus: Bioenergiahoito ja keskustelu (2 h)

Kaksi etähoitoa 60 min

Kodin energioiden ja oman energiakehon puhdistus (etänä)

Kaksi koko kehon bioenergiahoitoa (2 x 1,5 h)


Hinta 330 e (sis. Alv 24%)