Ajankohtaista

Nyt vuokraamme mökkiä Aurejärven rannalla. Katso tarkemmin valikosta mökin vuokraus. Varaukset ja kyselyt 050-5742630 Annika Äijälä.


Rummunvalmistuskurssi

28.-29.3.2020

Uudet rummut jo malttamattomana odottavat syntymäänsä, joten lämpimästi tervetuloa Korpinsulan Teijan ohjauksessa valmistamaan rummut ja opettelemaan rummun käyttöä Kurun Itä-Aureeseen (Ylöjärvi) la ja su 28.-29.3.2020.
Lauantaina teemme rummut ja kapulat. Päivä alkaa perinteisellä osallistujien energiapuhdistuksella ja kun rummut ovat valmiit, pääsette vielä rentouttavalle mielikuvamatkalle rummun antaessa tahtia matkan tekoon.

Et tarvitse erityistaitoja tai työkaluja / tarvikkeita, kunhan tuot mukanasi iloa, riemua ja innostusta, se riittää :) . Teija tuo tullessaan kaikki tarvikkeet ja työkalut rumpuihin sekä ohjaa rummun rakennusvaiheet tarvittaessa aivan kädestä pitäen. Takuuvarmasti siis jokaisella on kurssin jälkeen hieno ja toimiva rumpu kotiinviemisinä. Rumpu valmistetaan punomalla poronnahkainen rumpukalvo koivuvanerisen kehän päälle, rumpukalvon voit halutessasi myös värjätä kurssilla.


Sunnuntaina, kunhan rummut ovat kuivuneet yön yli, on vuorossa uusien rumpujen vihkiseremonia, jonka jälkeen sukellamme rummutuksen maailmaan. Opettelemme erilaisia rytmejä ja rummun käyttötapoja, mm. meditaatio-, puhdistus- ja hoitorummutusta. Ja tottahan toki soitamme paljon yhdessä. Hurjan hauska ja mielenkiintoinen viikonloppu luvassa!
Kurssin hinta on molemmilta päiviltä yhteensä 225€, hinta sisältää kaikki tarvikkeet, työkalut, opastuksen ja ALV:n sekä kahvit/teet. Otathan muuten omat eväät mukaan. Mikäli haluat osallistua vain jompaankumpaan päivään, lauantain rummunvalmistuspäivän hinta on 175€ ja sunnuntain rummutuskurssipäivän 75€.


Lisätietoa kurssista voit käydä kurkkaamassa Korpinsulan nettisivuilta korpinsulka.fi
Kurssille voit ilmoittautua Teijalle s-postilla teija.stolt@korpinsulka.fi, puh. 040 5764811. Tai Kuurumpu 050-5742630 annika.aijala@kuurumpu.fi.


Kurssimaksusta ensimmäinen puolikas maksetaan heti ilmoittautumisen jälkeen varaus- ja tarvikemaksuna, toinen puolikas viimeistään paikan päällä ensimmäisen kurssipäivän aamuna.
Tulehan mukaan viettämään ikimuistoinen viikonloppu mukavassa seurassa!


Aloitin AnnHealing- bioenergiahoitojen tekemisen Lielahdessa Tampereella 12.11.2019.

Paikkana Jadeia- hyvän olon keidas, Possijärvenkatu 1  33400 Tampere.

Olen paikalla tiistaisin ajanvarauksella. Ota yhteyttä!

Ainakin aluksi teen Lielahdessa vain AnnHealing- bioenergiahoitoa. Tämä on energiahoito, joka on muokkaantunut ihan omanlaisekseni healing tyyppiseksi hoidoksi. Tule kokemaan hieman erilainen rentoutushetki, voit yllättyä vaikutuksista. 

☺️ Alla vielä esittely hoidostani.


AnnHealing -bioenergiahoito Kokonaisvaltainen kehon ja mielen avaaja. Hoidon avulla kehosi saa avaimet itsensä parantamiseen. Voimakas energeettinen hoito, jossa käytetään myös kevyttä venytystä. Puhdistetaan ja korjataan energiatasoja sekä erilaisia häiriötiloja. Tämä hoito korjaa voimakkaasti kehon virheasentoja ja tasapainottaa energian kulkua. Jokainen hoito on hieman erilainen, riippuen kehon sen hetkisestä tilanteesta. Hoidon ajaksi kannattaa pukea mukavat vaatteet, jotka ei purista ja korut on hyvä riisua. Puolentoistatunnin hoidon aikana pääsemme syvälle kehon ongelmakohtiin, ja tämä onkin suositus vähintään ensimmäisellä kerralla ja myös pidempi aikaisissa oireissa. Lyhyempi tunnin hoito voi tulla kyseeseen, jos kehossa ei ole mitään isompaa fyysistä oiretta, vaikkapa akuuttiin stressiin tai jonkin tietyn raajan ongelmiin. Kesto ja hinta Lielahdessa n. 90 min 78 e n. 60 min 63 e Tervetuloa kokeilemaan onko tämä sinua varten!✨ Ajanvaraukset ja tiedustelut Annika Äijälä, 050-5742630